پايان حصارکشي محوطه باستاني شوش

«غلامعلي باغبان» در گفت‌و‌گو با ميراث آريا(chtn) با اشاره به اين که اين محوطه 400 هکتار وسعت دارد، اظهار داشت: محصور کردن اين محوطه باستاني از اهميت زيادي برخوردار است که در حال حاضر بخشي از آن انجام شده است.

اين مقام مسوول با اشاره به اين که حصارکشي ضلع جنوبي از سال گذشته آغاز شده است، خاطرنشان کرد: ديوارکشي اين ضلع محوطه در حال انجام است و پيش‌بيني مي‌شود تا قبل از نوروز 91 اين عمليات به اتمام برسد.

وي اظهار داشت: طرح اين پروژه در سال‌هاي گذشته تهيه شده بود، اما اجراي آن با معضلاتي رو به رو شد که با همکاري ديگر ارگان‌ها اين معضلات برطرف و اجراي پروژه ميسر شد.

وي با يادآوري اين موضوع که محصور کردن اين محوطه وسيع زمانبر خواهد بود، تصريح کرد: اين حصار همخوان با بافت سنتي و تاريخي اين مجموعه تعبيه مي‌شود.

خاطرنشان مي‌شود، اوايل جنگ تحميلي ساختمان ترمينال در داخل اين محوطه قرار داشت که با همکاري و توافق شهرداري، ترمينال از اين محوطه خارج شد و برخي از زمين‌ها که مالک خصوصي داشت به تملک ميراث‌فرهنگي درآمد.

گفتني است، شوش يکي از قديمي‌ترين سکونتگاه‌هاي بشر شناخته شده که ۴هزار سال پيش از ميلاد مسيح پايه‌گذاري شده است، اما نخستين آثار يک دهکده مسکوني در آن به ۷هزار سال پيش از ميلاد مسيح بر مي‌گردد. اين شهر باستاني روزگاري مرکز برخورد دو تمدن ميان‌‎رودان و عيلام ‌بود که تاثير بسزايي بر يکديگر گذاشتند.
/110

انتهای پیام/

کد خبر 1390091618